USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судять волинянина, який доправляв наркотики «Новою Поштою»

12 Червня 2015 11:35
Спецпідрозділ Служби безпеки викрив злочинну групу, яка на початку року займалася виготовленням та збутом наркотичних речовин. Справу передали до суду.

Про це повідомив прокурор області Дмитро Чепіжак під час прес-конференції сьогодні, 12 червня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині викрили групу у складі трьох осіб, які упродовж січня – лютого 2015 року на території нашої області та міста Києва незаконно виготовляли, переправляли та збували в особливо великих розмірах амфетамін.

У цьому провадженні правоохоронці вилучили понад 400 грамів чистого амфетаміну. На даний час досудове слідство вже завершили. Ковельська міжрайонна прокуратура підтримує державне обвинувачення щодо 30-річного чоловіка, який в орендованій квартирі організував нарколабораторію та виготовляв метамфетамін.

Працівниками прокуратури області підтримується державне обвинувачення відносно громадянина, який незаконно через «Нову Пошту» збував наркозалежним особам сильнодіючі лікарські засоби, а здобуті злочинним шляхом кошти розміщував на банківських рахунках.

Загалом за 5 місяців на Волині викрили 141 злочин у сфері обігу наркотичних речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 12 Червня 2015 13:52
"Лідер" експрес доставки
мішка до Я Показати IP 12 Червня 2015 18:11
дурко, в кожному відділенні має бути ренген і навчена собака? писнеш як пукнеш...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus