USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали на хабарі колишнього суддю

26 Травня 2017 11:16
Слідчими слідчого відділу прокуратури Волинської області спільно з оперативними працівниками Управління захисту економіки в області департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито юриста, донедавна - голову одного із судів області, який одержав неправомірну вигоду в сумі 10 тис. грн від правопорушника за вплив на діючого суддю цього ж суду, щоб останній прийняв позитивне рішення у справі про адміністративне правопорушення.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про оголошення юристу повідомлення про підозру у зловживанні впливом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 369-2 КК України).

Як повідомило Волинське агентство розслідувань, йдеться про колишнього голову Іваничівського районного суду Анатолія Шумського.

Анатолій Шумський торік склав повноваження і остаточно вийшов на пенсію. У Іваничівському районному суді він пропрацював з 1995 року. Указом Президента України «Про призначення голів та заступників голів Місцевих загальних судів» від 19.04.2006 Шумського Анатолія призначено було призначено заступником голови цього суду, а згодом і головою. Проте у вересні 2016 року через досягнення 65-річного віку він звільнився з займаної посади.

Його місце зайняв Ігор Нєвєров, єдиний суддя Іваничівського суду, який лишився після Анатолія Шумського. Вочевидь, саме на нього мав намір вплинути екс-голова районного суду, за 10 тисяч гривень хабара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Математик Показати IP 26 Травня 2017 13:57
6х500=10000. Якось так.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus