USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинському судді-хабарнику вимагатимуть суворішого покарання

24 Травня 2016 18:09
Прокуратура Волинської області оскаржила в апеляційному порядку вирок Млинівського районного суду Рівненської області від 25 квітня 2016 року, яким суддю Ківерцівського районного суду визнано винним лише в одержанні 3,5 тисячі гривень хабара від громадянина за вирішення питання про задоволення цивільного позову в інтересах його дружини.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, колишнього голову Ківерцівського районного суду Івана Підгорного засудили. Волинська прокуратура інкримінувала йому два епізоди отримання неправомірної вигоди. Справа тягнулася 5 років

Феміда також позбавила колишнього суддю права обіймати посаду судді і посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в державних установах, строком на 3 роки з конфіскацією 1/6 частини майна, яке є власністю засудженого.

Вирок оскаржили у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого, а також через не притягнення останнього до кримінальної відповідальності за постановлення завідомо неправосудного рішення (стаття 375 Кримінального кодексу України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Марія Василівна Показати IP 24 Травня 2016 18:32
" ... суддю Ківерцівського районного суду визнано винним лише в одержанні 3,5 тисячі гривень хабара від громадянина за вирішення питання про задоволення цивільного позову в інтересах його дружини." Якщо суддя таке допустив , йому оправдання не повинно бути ! Це пожиттєва заборона працювати на такій посаді і мінімум 15 років позбавлення волі !!!
Лучанин Показати IP 24 Травня 2016 20:19
Подивіться на "хатки" волинських суддів. Всі вони зведені за чесно зароблені гроші. Волинські судді найсправедливіші і хабарів не беруть. Це якась помилка.
Андрій Показати IP 24 Травня 2016 20:54
Це безпрєдєл. Судили горе суддю аж 6 років, а зараз він вийшов сухим з води.
онаній до Андрій Показати IP 25 Травня 2016 07:25
інфляцію врахували
людина Показати IP 25 Травня 2016 14:28
А ви знаєте, що ці 5 років він отримував зарплату і не мав права судити справи???? О, наказали. Ні хр*на не робив і гроші косив!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus