USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали квартирних злодіїв-гастролерів

10 Листопада 2016 11:28
Правоохоронці затримали у Володимирі-Волинському чотирьох осіб, яких обґрунтовано підозрюють у скоєнні на території області крадіжок із помешкань громадян, - повіомляє прес-служба волинської поліції.

У вівторок, 8 листопада, по обіді до Ковельського відділу поліції із заявою звернувся 62-річний мешканець району. Чоловік повідомив, що невідомі особи пошкодили двері та викрали з його помешкання 1,3 тисяч доларів США та 8,5 тисяч польських злотих.

Працівники поліції оперативно встановили транспортний засіб на якому пересувались зловмисники. Правопорушників затримали в той же день у місті Володимир-Волинський. Ними виявилися 26-річний житель Києва, 38-річний мешканець селища Гребінка, 29-річний житель Ірпінського району Київської області та 25-річний житель Сум. Трьох із них поліція затримала в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістила до ізолятора тимчасового тримання. Нині правоохоронці перевіряються їх на причетність до скоєння інших злочинів на території області.
Транспортний засіб на якому пересувалися зловмисники поліція помістила на арештмайданчик Ковельського відділу поліції.

За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.
Нагадаємо, що напередодні, співробітники Головного управління Національної поліції у Волинській області в співпраці з прокуратурою викрили та затримали 19-річного та двох 24-річних жителів Луцька, котрих обґрунтовано підозрюють у вчиненні щонайменше 15 крадіжок із помешкань та офісів в обласному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus