USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали молодиків, які вкрали мотоцикл і мопед

4 Квітня 2020 13:13
Минулої доби співробітники Любомльського та Маневицького відділів поліції встановили особи зловмисників, котрі незаконно заволоділи мопедом та мотоциклом волинян, інформує поліція Волині.

До Любомлського відділу поліції звернувся 30-річний житель району та повідомив, що із подвір’я домогосподарства викрадено його мопед марки «Альфа». Вартість завданих збитків становить 3 тис. грн. Оперативники встановили, що крадіжку мопеда скоїв 21-річний житель цього ж району.
Цього ж дня Маневицького відділу поліції звернувся 47-річний житель райцентру. Чоловік повідомив, що із гаража за місцем проживання викрали його мотоцикл «ІЖ-Планета 3», вартістю 5 тис. грн. Дільничні офіцери поліції спільно із оперативниками встановили причетність до скоєння злочину 16-річного місцевого мешканця.
Слідчі за обома фактами внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема позбавлення волі від трьох до п’яти років.

Обидва транспортні засоби вилучили. Їх повернуть власникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus