USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку затримали викрадача мотоцикла

14 Липня 2014 11:59
Раніше судимий лучанин відповідатиме перед законом за крадіжку автотранспорту. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

До луцьких правоохоронців звернувся 34-річний житель обласного центру і повідомив, що у період із 00:10 по 05:00 невідомі особи з під’їзду будинку, де він проживає, викрали його мотоцикл "Ява-350". Сума завданих заявникові збитків становить 5000 гривень.

Працівники слідчо-оперативної групи, що прибула за вказаною адресою, із місця події вилучили сліди пальців рук. Відомості про цей фат внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Утім недовго спритник катався краденим мотоциклом, адже за кілька днів правоохоронці встановили його причетність до скоєння правопорушення. Крадієм виявився 27-річний житель обласного центру, котрий у минулому мав проблеми із законом через скоєння крадіжки.

За даним фактом проводиться досудове розслідування. Спритник затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. За крадіжку мотоцикла йому загрожує новий тюремний строк – до п’яти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus