USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині завершився позачерговий військовий призов

18 Серпня 2017 13:39
На Волині завершився позачерговий військовий призов. Понад два десятки юнаків поповнять лави Національних гвардійців України.

Про це йдеться у сюжеті Волинської регіональної дирекції НТКУ.

Святославу Токарчуку із Старовижівського району – 22. Коли він отримав повістку з військкомату, без роздумів вирішив піти до війська.

«У мене тато служив. Я саме закінчив університет. То чому б і не піти», - каже Святослав.

Всього 26 волинських юнаків під час позачергового призову потраплять до лав Нацгвардійців. Всі вони вже пройшли медичну комісію, психологічні тести і вирушають на навчання.

Нагадаємо, 8 серпня за наказом президента Петра Порошенка розпочався позачерговий призов до армії, він триватиме до 31 серпня. Після цього призовну кампанію призупинять і відновлять тільки в жовтні. Як відзначили в Генштабі, такий призов проводять в зв'язку з недобором в Національну гвардію у травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
12345 Показати IP 18 Серпня 2017 13:44
Ей, А ДЕ ТІ ПОЛУД*РКИ, ЩО РАНІШЕ ТО КВИТОК ДО ВАРШАВИ БРАЛИ, ТО В ПОЛІСЬКИХ БОЛОТАХ ХОВАТИСЬ ВІД ПРИЗОВУ РЕКОМЕНДУВАЛИ ??? АУ ???
Анонім до 12345 Показати IP 18 Серпня 2017 15:20
А ти чого тут, давай бігом в военкомат!!!
12345 до Анонім Показати IP 18 Серпня 2017 16:21
О, обізвався, енурезник - панікьор. Хаха, бачу навіть що ти у Варшаву не їздив, під юбкою вісидівся.
Палиця і євреї Показати IP 18 Серпня 2017 13:50
Україно, Україно... Четвертий рік війни, яку боїться визнати влада. Одинадцять тисяч загиблих українців. Сотні скалічених. Наші воїни, щодня, відбивають атаки ворога і готові життя віддати за державу... А що, в цей час, роблять ті, хто називає себе владою?! Як щурі сховались за мандати і займаються рейдерством. Захоплють землю, підприємства, установи, в містах і селах України. Залишають людей без роботи, викинувши з робочих місць. Багатіють на людському горі. Розширють свій власний бізнес на народній бідності.. Правосуддя закриває на все очі. Народ, щодня, прощається з Героями...
! до Палиця і євреї Показати IP 18 Серпня 2017 14:43
І оця війна, оці загиблі і скалічені, це все по вині виключно карлона і його рабської біомаси, - рассєї. Саме по вині паРаші льється, і лилася кров в Грузії, Молдові, а тепер Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus