USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині збирають кошти на лікування побитих євромайданівців

10 Грудня 2013 14:00
Активісти зі штабу національного спротиву та мешканці Горохова 10 грудня 2013 року організували акцію збору коштів на лікування побитих «Беркутом» людей на Майдані Незалежності у Горохівській міській раді та Горохівській райдержадміністрації.

Із символічною скринькою і відомістю для збору коштів, активісти на чолі з депутатами Горохівської районної ради відправились до міської ради та районної держадміністрації.

Працівники Горохівської міської ради на чолі з мером Горохова Віктором Годиком привітно зустрічали учасників акції і долучилися до здачі коштів. Всього чиновниками міської ради було здано понад 500 гривень.

Однак, коли активісти завітали до Горохівської райдержадміністрації, то відчули зовсім інше ставлення до своєї ініціативи.

Голова Горохівської РДА Жанна Савчук зустріла представників громади з криком та погрозами написати заяву до прокуратури про незаконні дії активістів. Посадовець звинуватила людей в шантажі та перешкоджанні її роботи. Також Жанна Савчук заявила, що «громадські зібрання вже їй давно набридли».

Окрім збору коштів, активісти районного штабу національного спротиву з нагоди річниці прийняття Декларації ООН з прав людини вирішили вручити очільниці району символічний подарунок – Конституцію України і світлину, де вона ще в 2004 році стояла під помаранчевими стягами. На такі подарунки голова Горохівської РДА відреагувала неадекватно: почала кричати, що Конституція у неї є, а світлину заборонила навіть класти на стіл. Тож з Горохівської РДА активісти повернулися ні з чим.

Загалом із моменту початку акції активістами національного спротиву в Горохівському районі було зібрано матеріальної допомоги для Майдану у Києві на загальну суму понад 10 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гОСТЬ Показати IP 10 Грудня 2013 15:03
САМІ Ж ЇЇ ВИБРАЛИ ЦЮ ПРОДАЖНУ ЖІНКУ
Горохівчанка Показати IP 10 Грудня 2013 15:59
Воно для нас призначено ПРЕЗИДЕНТОМ - ЗЕКОМ.
співчуваю Показати IP 10 Грудня 2013 16:09
Бідна Жанна....Підірвала здоров'я на учнях початкових класів, Тепер і на дорослих зривається.
Жінка Показати IP 10 Грудня 2013 16:10
Це ми - жінки , а вона худоба.
вже було Показати IP 10 Грудня 2013 17:41
У Луцьку якось постраждалим японцям збирали - смороду було потім))))))))))))))))))))))))) А постраждалі - це побиті, перелякані і знервовані...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus