USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шахрайка ошукала неповнолітню волинянку на 50 тисяч

3 Вересня 2016 10:22
Невідома жінка ошукала неповнолітню волинянку на 50 тисяч, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Увечері біля одного із магазинів на вулиці Незалежності в селищі Любешів невідома жінка під приводом зняття порчі ошукала на понад 50 тисяч гривень неповнолітню місцеву жительку. Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального Кодексу України.

Поліція просить громадян в жодному разі не приставати на пропозиції невідомих їм людей з ворожінням, чи зняттям порчі. Правоохоронці радять у таких випадках,аби не піддатися впливу незнайомців, котрі можуть мати екстрасенсорні здібності, володіти гіпнозом не вступати з ними у бесіду й не надавати їм особистих речей. Поліція звертає увагу також на те, що не варто дозволяти підозрілим особам заходити до свого помешкання. Коли ж непрохані гості наполегливо намагаються увійти до вашого житла, то негайно кличне на допомогу сусідів і викликайте поліцію.

Не залишайте ключі до помешкання під килимками чи вазонами. Дотримуючись цих простих правил, ви зможете убезпечити себе і житло від шахрайських дій та крадіжок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
гнати подальше їх Показати IP 3 Вересня 2016 10:52
Ромів-циганів робота... н****б, а не нація
Мама не навчила Показати IP 3 Вересня 2016 13:19
Не треба малим дітям розказувати, де поклали 50 тисяч.
33444 Показати IP 4 Вересня 2016 21:57
треба щоб "поліція" не ганяла по селам більше 100 а деколи гонили циган по Любешові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus