USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині зі снігових заметів витягнули 3 рейсові автобуси та швидку

8 Лютого 2021 14:56
На Волині станом на 13:00 8 лютого зі снігових заметів витягнули 11 автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба У ДСНС Волині.

Серед автомобілів, які витягнули зі снігу, 3 рейсові автобуси, 1 шкільний автобус, автомобіль швидкої невідкладної допомоги, 3 вантажівки. Рятувальники надали допомогу 23 водіям та пасажирам транспортних засобів, які потрапили у замети.

Зокрема о 09:21 працівники 2 Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька вивільнили із снігового замету автомобіль невідкладної медичної допомоги на вулиці Чернишевського в обласному центрі, що повертався з виклику.

Рятувальники 15 Державному пожежно-рятувальної частини відбуксирували між селами Войнин та Шельвів Локачинського району шкільний автобус.

Рятувальники 18 Державної пожежно-рятувальної частини об 11:00 поблизу села Долинка Іваничівського району витягнули зі снігового замету рейсовий автобус сполученням «Червоноград-Володимир –Волинський», у якому перебували водій та 4 пасажири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus