USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з'явилося нове інтернет-радіо

4 Лютого 2016 08:44
У тестовому режимі вчора, 3 лютого, у Володимирі-Волинському стартувало інтернет-радіо “Drive”, творцями якого є Юрій Заєць та Андрій Кандиба. Про це інформує БУГ.

Ідея та технічна підтримка належить Юрію Зайцю. Наразі, із 18-ої години на новій радіохвилі можна почути музику місцевих виконавців Волині та Володимира-Волинського, також українських та іноді зарубіжних.

“Ідея виникла спонтанно. Проаналізувавши мережу, то крім “Радіо Нова” у нас нічого немає. Мій задум підтримав друг Андрій Кандиба. Отож почали створенні суспільно-корисного та ні від кого незалежного ресурсу. Зараз ми паралельно із тим, що радіо працює пишемо джингли та музичні заставки на Fazenda records та допомагає нам Василь Троць”, – розповів Юрій Заєць.

На своїй сторінці у Фейсбуці та у володимирських групах в соціальних мережах Андрій Кандиба запрошує всіх охочих містян долучитися до створення нового радіо.

”Хочу запросити кожного ДО ПРОЕКТУ. З Вас: подзвонити на номер 063 387 77 21, обов’язково представитися (наприклад Антоніо Бернуччі), при бажанні сказати, чим займаєтесь (електрик-монтажник в ПП “ПП”) та в АКТИВНІЙ ПОЗИТИВНІЙ формі сказати, наприклад: “-Я, Антоніо Бернуччі, електрик і я не вживаю алкоголю та не палю цигарок!”. Або ж, щось інше, позитивне: ” -Я, Антоніо Бернуччі, комунальний працівник, хочу щоб кожен був культурним, поважайте мене і мою працю! … Ви поки думайте, а я запрошую Вас дзвонити у неділю, в період з 12 до 12:30, прохання не довше 10 секунд. Запустимо проект стабільно через тиждень. До місцевих музичних виконавців та поетів – дуже б хотілося, щоб у списку музичних творів звучали і ваші композиції: автори-композитори, гурти і пісняри – пишіть в приват та закидайте свої роботи у форматі Mp3 в приват чи електронку [email protected]”, – зазначив на сторінці Андрій Кандиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 10:39
Mp3 і музика поняття віддалені одне від одного.
Серж Показати IP 4 Лютого 2016 10:51
на новій радіохвилі... ахахах
до аноніма Показати IP 4 Лютого 2016 11:31
тобто послухати пісні у форматі МР3 - нереально????? я крута - я слухаю!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus