USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з’явиться нова об’єднана громада – Заболоттівська

23 Вересня 2016 14:34
На Волині буде створена ще одна об’єднана громада - Заболоттівська із центром в селищі Заболотті.

Про це йдеться на сайті Ратнівської райдержадміністрації.

Так, під час позачергової сесії Заболоттівської селищної ради 22 вересня прийняли рішення про створення об’єднаної громади.

На порядок денний винесли єдине питання - «Про добровільне об’єднання територіальних громад», після розгляду якого присутні 15 із 22 депутатів одноголосно підтримали рішення про об’єднання:

1. Об’єднатися з територіальними громадами сіл:

- Гути, Гутянської сільської ради;

- Тур, Турської сільської ради;

- Заліси, Заліської сільської ради;

- селища Заболоття, Заболоттівської селищної ради у Заболоттівську селищну територіальну громаду з центром у селищі Заболоття.

2. Доручити Заболоттівському селищному голові Головію В.П. звернутися з клопотанням до Волинської обласної державної адміністрації про утворення Заболоттівської селищної об’єднаної територіальної громади.

3. Затвердити План організаційних заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

4. Повноваження сільської ради, сільського голови припинити з моменту набуття повноважень новообраними органами місцевого самоврядування, головою територіальної громади, утвореної внаслідок добровільного об’єднання.

5. Правонаступником активів і пасивів сільської ради визначити раду, утворену внаслідок добровільного об’єднання.

Отож, після скерування звернення облдержадміністрації до Центральної виборчої комісії в Заболоттівській об’єднаній територіальній громаді відбудуться вибори нового депутатського корпусу та голови об’єднаної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лєнін Показати IP 23 Вересня 2016 14:36
Партія вирішила. Люди проголосували.
Сераховичі до Лєні Показати IP 23 Вересня 2016 15:27
навіть не обов"язково партія! достатньо декількох депутатів рай та обл Зради і все порішають без людей ! Так поступають з громадою Серахович і не тільки!
1111 Показати IP 23 Вересня 2016 17:08
добровільно примусово, не об'єднаєються - не дадуть гроші і пропадуть малі сільради зовсім, так вверхах рішили що буде в районі 3 громади і пі**ц !!! до виконання!!!!
леніну Показати IP 23 Вересня 2016 18:26
до утворення нової громади як до києва на колінах!!!, пройде мінімум пів рокулише тоді може бути утворена громада, в рішення тільки пропозиції до інших сільських рад, от яка буде відповідь, тоді можна говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus