USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зібрали 200 тисяч гривень на підтримку учасників АТО

6 Листопада 2014 07:00
Благодійна концертно-громадська акція митців на підтримку української армії "Допоможемо волинським воїнам - вони захищають кожного з нас!" відбулась на Волині, - повідомляє "Волинська правда".

Ініціатором акції став заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький, за підтримки обласної спілки ветеранів Афганістану, управління культури облдержадміністрації та ВОДТРК.

Організатори зібрали майже 200 000 гривень та придбали прилади нічного бачення і тепловізори для волинських бійців, які беруть участь в АТО.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з ініціативи заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, на Волині відбувається збір коштів працівників культури і мистецтва та небайдужих громадян нашого краю в рамках благодійної концертно – громадської акції волинських митців та усіх патріотів Волині на підтримку української армії, зокрема нашим волинянам, які воюють на сході України, під гаслом – "ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Имя Показати IP 6 Листопада 2014 12:30
Да, таким образом, вы и на отопление насобираете - будь здоров!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus