USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині зіткнулися скутер та «ВАЗ»

7 Травня 2019 11:53
На вулиці Центральній у Ратному сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля та скутера. 56-річного скутериста госпіталізували.

Про це інформує прес-служба поліції Волині.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 11 годині 6 травня. Попередньо, поліцейські встановили, що автомобіль «VAZ 2101» за кермом якого перебував 48-річний житель райцентру Ратне, не надав перевагу в русі й допустив зіткнення зі скутером «Альфа».

У ДТП постраждав 56-річний скутерист, житель Ратнівського району. Його госпіталізували до місцевої центральної районної лікарні.

Цього ж дня, по 9 годині по проспекту Волі в Луцьку автомобіль «Audi А6» збив пішохода.

За кермом транспортного засобу перебував 39-річний житель Луцького району. Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 45-річного жителя обласного центру, котрий переходив проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП перехожий отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

За фактами порушень правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus