USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині знову бурштинові заворушення

7 Листопада 2015 13:57
Поліція робить все можливе, аби не допустити незаконного видобутку бурштину.

Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Сьогодні близько 11.00 години до чергової частини Маневицького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області надійшло повідомлення про те, що поблизу села Вовчецьк зібралося близько однієї тисячі чоловік з метою здійснення незаконного видобутку бурштину.

На місце події виїхало керівництво ГУ НП у Волинській області та Маневицького відділу поліції. Керівники поліції вели перемовини із старателями. Після проведених перемовин бурштинокопачі залишили місце незаконного видобутку бурштину.

На даний час охорону місця незаконного видобутку бурштину забезпечує близько 500 працівників спецпідрозділів, Національної гвардії, представників добровольчих батальйонів та інших допоміжних служб. Поліція Волині робить і буде робити усе можливе аби не допустити незаконного видобутку бурштину на території області, – наголосив Петро Шпига.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, голову ОДА Володимира Гунчика, нардепа Ігоря Лапіна та начальника УМВС Петра Шпигу мешканці низки населених пунктів Маневицького району звинувачують у «кришуванні» незаконного видобутку бурштину та бандитизму. Вимагаючи звільнення посадовців, селяни обіцяють перекривати автомагістралі та блокувати державні структури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ну ну Показати IP 7 Листопада 2015 16:37
і чим нова поліція відрізняється від старої міліції? першими двома буквами. на манєжє всьо тєже
123 Показати IP 7 Листопада 2015 22:09
Давно москаль Ігорчик Лапін шукае на свою *упу пригод. Тепер бурштин???Там його і закопають.
Степан Бандера Показати IP 7 Листопада 2015 22:22
Тільки вибори наближаються і знову заворушення з бурштином. Знову міліціонерів з Луцька треба відтягнути, щоб робити свої "каруселі"
До 123 Показати IP 8 Листопада 2015 20:47
Шкода що цього Лапіна на Луганщині не покарали за його мародерства та витівки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus