USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни попередили Гунчика про безстрокову акцію протесту

6 Листопада 2015 15:48
Голову ОДА Володимира Гунчика, нардепа Ігоря Лапіна та начальника УМВС Петра Шпигу мешканці низки населених пунктів Маневицького району звинувачують у «кришуванні» незаконного видобутку бурштину та бандитизму. Вимагаючи звільнення посадовців, селяни обіцяють перекривати автомагістралі та блокувати державні структури.

Про це йдеться у повідомленні про проведення акції протесту від громади сіл Лісове, Гута-Лісівська, Серхів та селища Маневичі Маневицького району.

Як повідомляють мешканці низки населених пунктів Маневицького району, в районі сіл Лісове, Гута-Лісівська, Серхів здійснюється незаконне видобування бурштину за прикриттям посадових осіб державної влади, місцевої міліції та організації «БУГ», Самооборони.

Громаду сіл Маневицького району та селища Маневичі не допускають до району лісу та земельних ділянок, де здійснюється незаконний видобуток бурштину з порушенням чинного законодавства. Селян залякують, погрожуючи вбивством, спричиняють стрілянину по мешканцях сіл та завдають каліцтва тим, хто виступає проти свавілля, проводять обшуки у помешканнях жителів з будь-якого приводу під дулом автомата, прикриваючись при цьому місцевою міліцією та прізвищем голови ОДА Володимира Гунчика та нардепа Ігоря Лапіна. Повідомляють про смертельний випадок, спричинений стріляниною, яку влаштували невідомі особи, у військовій формі. Цей випадок залишився поза увагою та жодного розслідування з його приводу не проводилося.

Неодноразові звернення волинян до Володимира Гунчика, начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги, СБУ та решти державних органів почули лише голослівні висловлювання та засудження цієї незаконної діяльності, однак жодних активних дій для запобігання діяльності видобувачів бурштину та бандитизму. Який чинять невідомі особи, не здійснюється, тож ці слова сприймають як брехню, що покликана прикрити незаконну діяльність саме вказаних посадових осіб.

Зі слів авторів повідомлення, саме Володимир Гунчик, Ігор Лапін, Петро Шпига та ГО «БУГ» кришують та прикривають незаконну діяльність, забезпечуючи копачів засобами для видобування та зброєю для охорони копанок, маючи при цьому мільйонні доходи.

«Жителям сіл Маневицького району вже набридли дані обіцянки і бандитизм, який творить наша влада в особі Гунчика В.П., Лапіна І.О., Шпиги П.П. та інших. Їх не спиняє ні людське життя, ні людська кров, але ми не здамося та будемо захищати нашу землю та наші домівки всіма законними методами», - йдеться у документі.

Дії влади та копачів-бандитів змусили людей вийти на мирну безстрокову акцію протесту, під час якої обіцяють блокувати автомагістралі та державні структури, допоки не буде звільнено Володимира Гунчика та Петра Шпигу, а органи державної влади не будуть належним чином працювати та допоки не наведуть порядок з беззаконням, яке чиниться з видобуванням бурштину у Маневицькому районі на Волині.

Повідомлення адресували голові ОДА Володимиру Гунчику і підписали десятки мешканців району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 15:55
Думають, що народ буде терпіти свавілля, що це терпіння безмежне?! А лучани вибрали нардепа........
Нарешті почули. Показати IP 6 Листопада 2015 15:57
я про кришування Лапіним цього бізнесу ще рік назад писав УМВ Генпрокуратуру та СБУ -реакції нуль.Міліція в обличі Шпиги кришує Шпигу кришує Лапін Гунчик на це все дивиться мовчки з боку.Але місцеві мешканці також молодці з початку коли Самооборона з ПС та Афдаром там починали місця показували закробляли по 1000 грн вдень стало мало подвлили ділянки між всіма СБу Ментами Самообороною(там ПС Айдар та Азов) та місцевими потім самообороінці здали місця місцевих для сусідніх областкй вон і вийшов колопс коли місеві залишились з нічим а спочатку за копійки продали все.Тепер нарікують а самі незнають на кого...
Анонім до Нарешті почули. Показати IP 6 Листопада 2015 17:37
Почули до 15 жовтня. А потім забудуть. І, взагалі, де "*" в назві цієї статті?
ПОЯСНЮ до Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 21:10
Це не політична стаття це розкрадання чиновниками національного багатства...
про лапіна Показати IP 6 Листопада 2015 16:01
яблуко від яблуні далеко не падає
Анонім Показати IP 6 Листопада 2015 16:14
Круто завернули панове копачі - погрожують акціями непокори..... А де держава?
ZZZZ Показати IP 6 Листопада 2015 16:30
багата земля Волинська
Андрей Показати IP 6 Листопада 2015 16:42
Давно пора їх звільнити!!! Особливо Шпигу!!!
ляшко Показати IP 6 Листопада 2015 17:08
так що гунчику не можна копати ??
олег Показати IP 6 Листопада 2015 17:39
а на які шиши лапін міг купити 2 квартири у новобудові!? накишував і купив! а ви голосували за нього! йому адвокатом у забитому селі місце а не у вр!
олег Показати IP 6 Листопада 2015 17:43
ганьба
вадим Показати IP 6 Листопада 2015 17:45
ганьба
ДІстало Показати IP 6 Листопада 2015 20:41
Скільки це можна терпіти: - Пане президенти ви ще ПРЕЗИДЕНТ чи прізідент. ваші підопічні Володимир Гунчик, Ігор Лапін, Петро Шпига обкрадають державу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Волинянин Показати IP 6 Листопада 2015 20:43
В заголовку статейки сказано "Волиняни..."... То що ВСІ? Я не підписувався і більше мільйона волинян не підписувалися. Прошу коректно видумувати заголовки. Три села - це НЕ ВСЯ Волинь!
вася до Волинянин Показати IP 6 Листопада 2015 21:56
чому не дописали Колки, Старий Чорторійськ. По фаміліях видно хто звідки.
гм до Волинянин Показати IP 6 Листопада 2015 22:18
якщо ти лижеш дупу гунчикові,то не значить ,що всі волиняни такі самі холуї,як ти.сиди в лайні та не висовуйся.а гунчиків та шпиг давно час вивозити сміттєвими контейнерами з Волині,і ніхто за такими дєятєлями не шкодуватиме
ввс до гм Показати IP 7 Листопада 2015 18:52
Ви що не знали,що Гунчик то е злодій,як і всі оточуючі. хлопці: поки не посадим на вила ту всю п.... нічого не буде. будуть одні балачки. можливо я помиляюсь.
Справжній Волинянин до Волинянин Показати IP 7 Листопада 2015 10:14
Ти баран а не Волинянин якщо пишеш "більше мільйона Волинян" - кожен справжній Волинянин знає що їх на Волині стільки немає і ніколи не було!) Так що як заказуху строчиш то хоть в вікіпедію заходь)
Дмитро до Справжній Волинянин Показати IP 7 Листопада 2015 18:25
То ти баран, зайди почитай скільки мільйонів Волинян в нашій області.
Юрист до Волинянин Показати IP 8 Листопада 2015 10:38
Довожу до відома волинянину - що мешканців Волинської області менше одного мільйона! З тебе такий волинянин як з мого кутаса долото.
Спостерігач Показати IP 6 Листопада 2015 20:43
Вертикаль влади Президент - Гунчик, - Шпига разом з Лапіним- шавка Поха - мародери. За таку вертикаль влади ми боролись в 2014
Проти Романюка Показати IP 6 Листопада 2015 21:20
Народ достойный своего правителя. Из 200 тысячного города избрали афериста Лапина, теперь аппелируете. Вы, лучане, достойны Лапина.
вася Показати IP 6 Листопада 2015 21:59
жорик в Лісовому вибори програв, тепер мутить воду.
Рижков Сергій Показати IP 6 Листопада 2015 22:03
самооборони і буга там нема. Підписи одною людиною богато підписано
777 Показати IP 6 Листопада 2015 23:34
Забули про місцеву "еліту" району, яку вони касу мали на цьому. Кого помпи працювали на лошому? Хто давав два дні? Наверх йшов мізер, копайте глибше.
КГБ Показати IP 7 Листопада 2015 00:12
СЕпаратісти
До 777 Показати IP 7 Листопада 2015 01:13
Тільки дорвались до влади і помпи за гроші хабарів в дублянах це ми таку владу вибирали чи цих професууріів мітлою з Маневич чи Чуня незнає , жаль президента що найшов таку команду - це сором Волині ........ Біжіть хлопці біжіть
Долар Показати IP 7 Листопада 2015 07:29
Яблуко від яблуні далеко не падає. Я про нашого народного трибуна . В 90 бригадна шістка і батьківське бабло з автоклондайку, потім нікакой бандітський адвокатішка, активіст і знову ... ??!!! То кого ми вибираєм ? !
Андрій Показати IP 7 Листопада 2015 13:36
П*д*р цей лапін. І про це всі знають.
ковель Показати IP 7 Листопада 2015 15:19
раз в життi заглянув в коменти чесно однi диваннi п*д*ри
Дмитро Показати IP 7 Листопада 2015 18:28
Реальні тролі.
Наталія Показати IP 7 Листопада 2015 19:18
Про цю історію можна анекдоти складати. Найгірше з цього всього це те що люди які підписались як телята, підписатись підписались, а не знають що далі що робити...
101 Показати IP 7 Листопада 2015 23:46
не виправдовую владу і політиків, але факти такі: спершу місцеві жителі вирішили, що бурштин їхня власність, бо вони неподалік живуть, а тепер образилися що їм не дають його незаконно видобувати
уважний Показати IP 9 Листопада 2015 15:33
Весь текст звернення і всі підписи створені однією людиною - видно неозброєним оком. Усі коменти в одному стилі: молодці, тролі. Зомбуємо волинян, як це роблять російські ЗМІ? А ну так-так: скоро ж тут парламентські вибори, то формуємо правильну свідомість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus