USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка віддала телефонним шахраям 3 000 грн та золото

20 Вересня 2017 18:39
69-річну жительку Володимира-Волинського обдурили шахраї, вигадавши для жінки історію, яка буцімто трапилась із її сином.

Про це пише "Володимир media".

Пів на третю годину ночі 20 вересня до Марії Федорівни, що мешкає на вулиці Глушкова, зателефонувала невідома особа та сповістила про те, що її син під час бійки завдав тяжкі тілесні ушкодження іншому чоловіку. Проте для того, аби залагодити цей інцидент, та не повідомляти до поліції, жінці потрібно зібрати певну суму коштів. Цього разу шахраї навіть не заморочувалися про зустріч, а веліли потерпілій гроші та золото загорнути у пакунок та винести на сходову клітинку. Вчинивши усе, як радив телефонний шахрай, жінка почала чекати. Проте дізнавшись на ранок, що її син не причетний до жодної бійки, зателефонувала до Володимир-Волинського відділу поліції.

Описати шахрая старенька не може,бо навіть в очі його не бачила. Проте згорток із трьома тисячами гривень та золотими виробам, які залишила у під’їзді будинку, як корова язиком злизала.

Це вже другий за два дні випадок шахрайства у Володимирі-Волинському за однаковим сценарієм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus