USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині знищують дерева під будівництво?

2 Січня 2014 16:57
Троє невідомих на прибережній території водосховища в Ковелі спалювали дерева, розчищаючи територію під будівництво.

Принаймні так стверджує користувач соцмережі Фейсбук Віталій Мороз.

Зокрема, на своїй сторінці Віталій Мороз опублікував повідомлення, де йдеться, що «сьогодні, 2 січня, о 13.30 на прибережній території водосховища в Ковелі став свідком спилювання дерев з метою розчищення території під потенційне будівництво котеджу. Троє невідомих спилюють бензопилами дерева, які росли тут двадцять років.

Зі слів місцевого жителя Леоніда, дерева багато років тому садили діти й вчителі школи №13. Спилювання відбувається на відстані 150 метрів від водосховища. Ця територія є комунальною власністю громади Ковеля й місцем відпочинку жителів навколишніх житлових масивів вулиць Володимирської та 40-річчя Перемоги. Зі слів місцевих жителів, спилювання триває декілька днів. За станом на 2 січня спиляли більш як 20 дерев.

На питання, за чією вказівкою спилюють дерева, троє неідентифікованих чоловіків не захотіли відповідати. Коли почав фотографувати, один з них у куртці кольору хакі почав ухилятися. Місцеві жителі, які були поряд, називають його прорабом недавно побудованого будинку, розташованого за 100 метрів від місця спиляних дерев, ближче до школи №13. Відповідно, цього чоловіка винайняли бути прорабом нового будинку, який планують звести в найближчі місяці. Двоє інших вели себе агресивно - один з них, в світлій куртці забороняв фотографувати. В якийсь момент чоловік в світлій куртці підкрався ззаду і вихопив мій телефон. Коли почав відвойовувати телефон, інший в темній куртці підбіг і накинувся з-за спини. Кілька хвилин боротьби з ковельськими тітушками і телефон вдалося забрати, на ньому кілька подряпин. Один з тітушків пригрозив дзвінком до потрібних людей - "приїдуть люди на джипах і будуть розбиратися". На питання про відповідальність кажуть "нас тільки найняли, ми не відповідальні", "нам треба гроші заробляти, не платять зарплати".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Семен Показати IP 2 Січня 2014 21:43
На майдане места уже мало, хотят сюда, а деревя мешают.
Саймон Показати IP 3 Січня 2014 11:23
Злодій - він і на Майдані злодій. Яка влада - стільки і злодіїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus