USD 39.80 40.08
  • USD 39.80 40.08
  • EUR 39.80 40.08
  • PLN 9.85 10.00

На Волині знизили ціни на дизпаливо

20 Січня 2016 18:30
У зв’язку із тенденцію до зниження цін на нафтопродукти на оптовому ринку, а також зниження вартості бареля нафти на світовому ринку, Відділення Антимонопольного комітету у Волинській області рекомендувало значимим учасникам ринку роздрібної торгівлі нафтопродуктів в області знизити роздрібні ціни.

Про це йдеться на сайті Відомства.

Відповідні рекомендації отримали: ПП «Айслаг», ТзОВ «Нафтова компанія «Аветра», ТзОВ «Аргос СП», ТзОВ «Волмакс», ТзОВ «Укр–Петроль», ТзОВ «Воленерджі» та ТзОВ «СтейтОіл».

Обов’язкові для розгляду та виконання рекомендації були спрямовані на запобігання вчиненню порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій на ринку шляхом вчинення схожих дій (бездіяльності), які могли призвести до обмеження конкуренції, так як аналіз ситуації на ринку товару спростовував наявність об’єктивних причин для вчинення таких дій (бездіяльності).

Наразі, волинські антимонопольники відзначають зниження всіма учасниками ринку роздрібних цін на бензини та дизельне пальне з початку грудня 2015 року.

Зокрема, відбулось зниження роздрібних цін на бензин А-92 та А-95 на 0,15-0,41 грн./л, а також зниження зазнали роздрібні ціни на дизельне пальне – на 0,30-0,65 грн./л.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, згідно з результатами моніторингу ринку, який здійснює відповідна експертно-аналітична група, низка автозаправок по всій Україні 16 січня о 00:00 розпочала зниження ціни на бензин та дизельне пальне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Чурило Показати IP 20 Січня 2016 18:32
Штучно, ціна долара росте, вслід ростимуть ціни на все
Руслан Показати IP 20 Січня 2016 18:46
Тепер ще чекаємо щоб зменшили ціни на проезд в маршрутках і в усьому транспорті . Булоб так нічого
олег Показати IP 21 Січня 2016 06:50
у ковальчука з гончаруком на укр петролі за бадяжений бензин та бовтану соляру треба по 10 гр платити і то забагато що бадяжать то бадяжать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus