USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

На волинській митниці посилено патрулюватимуть

29 Грудня 2013 12:00
Зелені кашкети попередили про можливі нововведення, інформує Волинська газета.

Оскільки в новорічно-різдвяний період кількість подорожуючих за кордон значно збільшується, то для ритмічної роботи пунктів пропуску українська та польська сторони домовилися про ряд додаткових заходів.

Заступник начальника Луцького прикордонного загону – начальник штабу Олег Шевченко повідомив: «Щоб оперативно реагувати на зміни в обстановці, пов’язаної зі збільшенням руху в пунктах пропуску, прикордонники обох держав обговорили можливість організації спільних патрулювань під час свят. Вони проводитимуться на під’їзних дорогах до пунктів пропуску зі сторони як України, так і Польщі».

Очевидно, йдеться про контроль за тим, наскільки прозоро та згідно з «живою» чергою буде відбуватися оформлення документів та огляд (у разі потреби) транспортних засобів.

А щодо графіку роботи пунктів пропуску на кордонах із Білоруссю та Польщею, то, зі слів підполковника Шевченка, всі вони працюватимуть у звичному режимі. Тобто, так само, як і не у святковий період.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тупо поясню Показати IP 29 Грудня 2013 13:29
Поставлять колядників, щоб накосити бабла при святах на голому місці. А відмазки хай діткам в сусідньому ліцеї розказує - і ті вже вряд лі повірят)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus