USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На волинських шахтах страйкувати не будуть

2 Грудня 2013 18:32
Голова обласного об’єднання організацій працедавців Володимир Цибульський вважає неприпустимим застосовувати силу до людей. А ще він наголошує, що страйк – це індивідуальна справа кожного, та є підприємства, які не можуть зупинити свою роботу і виходити на вулицю. Про це повідомляє Волинська ОДТРК.

«Всі вірили в те, що договір про Асоціацію з Европейським Союзом буде укладено… І виглядали непрофесійними заяви про те, що ризики переважили доцільність укладання Угоди… Було допущено владою брутальне застосування сили проти наших дітей на Майдані Незалежності у ніч на 30 листопада. Це стало останньою краплею, що переповнила терпіння. І стільки людей піднялося… Щодо страйку — це індивідуальна справа кожного підприємства… Хоча, з іншого боку, якщо зупиниться виробництво сьогодні, то завтра буде ще гірше… Тут я не можу давати порад організаторам, але є підприємства, які не можуть страйкувати», – зауважив Володимир Цибульський.

Робота на Нововолинських шахтах не припиняється, але, за словами голови теркому профспілки працівників вугільної промисловості Юрія Калістратова, шахтарі підтримують людей, які вийшли на євромайдан.

«Шахтарі негативно ставляться до того, що силові органи розігнали варварським способом мітингувальників, практично наших дітей, нашу молодь. Разом з тим, ми підтримали на мітингах і в Нововолинську, і в обласному центрі людей, які вийшли за європейську інтеграцію. Але в наших шахтарських колективах зараз дуже непроста ситуація, особливо фінансова… Тому слід працювати, не піддаватися на будь-які провокації», – наголосив Юрій Калістратов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus