USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ягодині у киргиза вилучили «сумнівний» автомобіль Honda

20 Січня 2018 16:39
Транспортний засіб з підробленим реєстраційним талоном виявили працівники Держприкордонслужби минулої доби в пункті пропуску «Ягодин».

Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Сьогодні, 20 січня, в пункт пропуску «Ягодин» прибув громадянин Киргизстану на автомобілі «Хонда» 2001 року випуску. Під час здійснення заходів контролю, прикордонники Луцького загону виявили підроблений реєстраційний талон на цей автомобіль. Автівкою киргизької реєстрації громадянин прямував на в’їзд в Україну.

Наразі до Любомльського ВП ГУНП в Волинській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого статтею 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів). Транспортний засіб встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus