USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ягодині вилучили контрабандні шини на 1,3 мільйона

28 Жовтня 2014 10:00
Громадянка України вирішила приховати від працівників митниці походження шин для легкових авто, якінезаконним шляхом мала намір перевезти через митний пост «Ягодин».

Реальна вартість вантажу становить майже 1,3 мільйона гривень, - інформує Ягодинська митниця.

Як стало відомо, для здійснення митного контролю товару, водій вантажного автомобіля марки «МАН», надав посадовим особам Ягодинської митниці Міндоходів товаросупровідні документи, згідно яких він переміщує товар «шини пневматичні, нові, гумові для легкових автомобілів, зимові» виробництва Китайської Народної Республіки в кількості 1292 штуки, загальною вагою майже 15 тонн та вартістю 7,4 тисячі доларів США.

Однак під час митного огляду товару, фахівці митниці встановили, що зимових шин виробництва Китаю марки «KUMNO» в автомобілі лише 104 штуки, решта шин виявились виробництва Німеччини, США, Кореї та Японії провідних торгівельних марок «Continental», «General», «NITTO» та «TOYO». Окрім того, посадові особи митниці встановили, що загальна вага товару складає 16 тонн.

Таким чином, громадянка України, в особі директора українського підприємства, вчинила дії спрямовані на незаконне ввезення на митну територію України товару з приховуванням від митного контролю шляхом подання органу доходів і зборів документів, що містять неправдиві відомості для визначення митної вартості товару, щодо ваги товару та країни походження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Света Показати IP 28 Жовтня 2014 10:24
Это гуманитарка для Майдана была.
Хвєдя Показати IP 28 Жовтня 2014 10:58
Не «KUMNO», а «KUMHO». Не все китайське «KUMNO».

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus