USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ягодині затримали іноземця, який намагався переправити через кордон громадянку Афганістану

23 Жовтня 2019 18:11
На Ягодині затримали іноземця, який намагався переправити через держкордон громадянку Афганістану.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

У понеділок, 21 жовтня, близько 05 години працівники прикордонної служби в митному пункті пропуску Ягодин затримали 48-річного іноземця, котрий мав намір незаконно переправити через держкордон України 74-річну громадянку Республіки Афганістан. Слідчі Любомльського відділу поліції за фактами незаконного переправлення особи через державний кордон України та підроблення документів розпочали кримінальні провадження.

Під час проведення досудового слідства встановлено, що 48-річний іноземець, намагався провезти через держкордон України в Республіку Польща 74-річну громадянку Республіки Афганістан по паспорту, котрий належить іншій особі. Окрім того, чоловік за допомогою третіх осіб, домовився про підроблення дата-штампа у паспорті щодо перетину кордону на в’їзд в Україну.

Нині вирішується питання щодо оголошення чоловіку про підозру у скоєних злочинах, передбачених ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення особи через державний кордон України) та ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального Кодексу України. Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus