USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Ягодині затримали українця, який хотів провезти у сумці сильнодійні ліки

12 Листопада 2021 20:16
На пункті пропуску «Ягодин» виявили контрабанду сильнодійних речовин. Українцю загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Волинська митниця у Фейсбуці.

У результаті скоординованої роботи посадових осіб СБУ та Держмитслужби викрито та припинено злочинний намір громадянина України перемістити через державний кордон заборонені сильнодіючі речовини.

Контрабанду, а саме 1700 пігулок, 70 ампул та 2 флакони рецептурних лікарських засобів, чоловік заховав серед особистих речей у дорожній сумці. Мав її при собі, виїжджаючи за межі держави через пункт пропуску "Ягодин" рейсовим автобусом.

Речовини митники виявили під час сканування вмісту ручної поклажі. Їх одразу вилучили. Правоохоронцям скеровано повідомлення про злочин, який карається за ст. 201 Кримінального кодексу. Санкція статті – позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Славік Показати IP 13 Листопада 2021 10:45
Ще жодного разу не бачив щоб при виїзді в Ягодині на нашій стороні сканували речі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus