USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Погрожував прикордонникам ножем: у Польщі затримали українця, який під наркотиками перевозив мігрантів

1 Листопада 2023 13:39
Польські правоохоронці після погоні затримали громадянина України, який переправляв мігрантів. Чоловік був у стані наркотичного сп’яніння та погрожував прикордонникам ножем.

Про це повідомила Прикордонна служба Польщі, передає Громадське.

Так, польські прикордонники намагалися зупинити фургон Fiat з польськими номерами, який прямував у бік кордону з Німеччиною. Водій транспортного засобу не послухався й на великій швидкості почав тікати. За ним розпочали погоню. Поблизу міста Валовіце чоловік раптово зупинився, вискочив з машини та намагався втекти.

«Прикордонники здійснили попереджувальні постріли. Однак виявилося, що водій не збирався здаватися. Він дістав ніж і почав погрожувати прикордоннику, після чого сказав, що поріжеться», – йдеться в повідомленні.
Читати ще: У Польщі затримали двох українців у зв’язку зі смертю немовляти

На місце події були викликані медики, поліцейські з перемовником і пожежна команда. Після спілкування з перемовником чоловік відклав ніж і був затриманий.

Водій транспортного засобу, 26-річний громадянин України, у вантажному відділенні автобуса мав намір перевезти групу іноземців до Німеччини. Оглянувши автомобіль, прикордонники виявили у дверях водія пакетик із речовиною білого кольору (0,5 грама), яка виявилася кокаїном.

Читати ще: У Польщі затримали українця, який шпигував на користь Росії

Тест на наявність наркотиків в організмі українця також дав позитивний результат. 26-річного чоловіка підозрюють у перетині польсько-німецького кордону всупереч правилам, невиконанні вказівки зупинити транспортний засіб, нападі на посадовця та керуванні транспортом у стані наркотичного сп’яніння.

Суд відправив українця на 3 місяці під варту. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомлялося раніше, у Польщі затримали чотирьох осіб, яких звинувачують в отриманні коштів від того, що вони втягували громадянок України у проституцію та підшукували клієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
добриво Показати IP 1 Листопада 2023 15:47
воно і в Польщі гній.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus