USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На залізничній колії загинув волинянин

26 Лютого 2014 09:50
Вранці 25 лютого у місті Ківерці на колї під мостом знайшли людину. Як розповів представник «Варти порядку» у Ківерцях Сергій Гетьманчук, чоловік років 40-ка ймовірного переходив колію, впав та вдарився головою, повідомляє ТРК «Аверс».

Перехожі, які його знайшли, викликали швидку, проте врятувати життя не вдалося. Зі слів очевидців, на місці події було багато крові. Наразі тіло передали судмедекспертам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерчанин Показати IP 26 Лютого 2014 10:05
Гетманчук бреше. Я особисто бачив тіло, неможе людина на рівному місці так розтрощити собі голову! Скоріш за все його скинули з мосту. Я дзвонив до знайомого ківерцівського слідчого, щоб дізнатись подробиці - ось що він сказав:"йому, допомогли померти, нам заборонили розголошувати подробиці, бо це може бути звязано з політичною ситуацією.". Ось так друзі працює наша самооборона.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus