USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На зарплати тролейбусникам виділять 6 мільйонів

25 Липня 2017 18:53
Луцьке підприємство електротранспорту потребує 6 мільйонів гривень компенсації за пільгові перевезення. У випадку відсутності грошей – тролейбуси можуть стати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25-го липня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова, на компенсацію пільгових перевезень ЛПЕ необхідно передбачити з міської казни 6 мільйонів гривень.

«На ЛПЕ підрахуали, що на рік їм потрібно 42,4 мільйона гривень на компенсацію перевезення пільговиків. Зараз пропонуємо виділити лише 6 мільйонів гривень з міського бюджету. Фактично, ці гроші - це зарплата працівникам», - пояснила головний фінансист міста.

Члени профільної комісії поцікавилися, чи можна виділити на підприємство меншу суму.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЗА ПІВТОРА РОКИ КЕРУВАННЯ ІГОРЯ ГРИЦЮКА БОРГИ ЛПЕ ЗРОСЛИ НА 3 МІЛЬЙОНИ

На що член комісії, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук зауважив, що фактично це можливо, але такі дії не принесуть користі місту, адже працівники можуть вийти на протес, що паралізує рух тролейбусів у місті.

Взявши до уваги всі зауваження, члени комісії підтримали запропоновані зміни до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Іван Показати IP 25 Липня 2017 23:45
Виділіть ще на зарплату маршрутчикам. Чого тролейбусникам тільки? Що за дискримінація?
Лучанин до Іван Показати IP 26 Липня 2017 06:21
Складається таке враження, що в Луцьку живуть одні пенсіонери і інші пільговики. А хто веде їх облік. І еоли керівництво ЛПЕ організує роботу підприємства так, щоб самим заробдяти гроші, а не постійно з протягнутою рукою стояти біля міськради і випрошувати кошти. Як вбачається з раніших повідомлень, ЛПЕ виділяли по 2 - 3 мільйони на місяць, а зараз 6 мільйонів. Мабуть в Луцьк масовозїзджаються пільговики з всієї України, щоб поїздити на тролейбусах.
Лучанка до Лучанин Показати IP 26 Липня 2017 10:32
Ви давно тролейбусом їздили?Уявіть собі.що одні пенсіонери.Давно пора відмінити всі пільги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus