USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

За півтора роки керування Ігоря Грицюка борги ЛПЕ зросли на 3 мільйони

13 Липня 2017 12:56
Колишній директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк заявив, що нинішнього керівника Володимира Пуца призначили на посаду, аби він відпрацьовував нароблені ним же раніше борги. Натомість сам Грицюк «забув» повідомити, що за півтора року його керування борг ЛПЕ збільшився з 15 до 18 мільйонів.

«Після усунення мене із посади керівника, на ЛПЕ призначили виконуючим обов’язки людину, яка була автором мільйонних боргів перед бюджетом».

Таким одкровенням поділився на своїй сторінці Ігор Грицюк, екс-директор, якого ледь здихався колектив, інформують у Фейсбук на сторінці ЛПЕ представники підприємства.

Як зауважують представники ЛПЕ, звільнений Грицюк свідомо приховує від лучан правду.

А правда полягає в тому, що коли на підприємство вперше було призначено директором Володимира Пуца, то борг, який він прийняв від свого попередника, складав 12,5 мільйона гривень. Менш як за півтора року борг підприємства зменшився на 3,5 мільйона і складав 9 мільйонів. Пуца попросили з посади і борг знову почав рости.

При цьому Ігор Грицюк прийняв підприємство від свого попередника вже з боргом у 15 мільйонів. А за півтора роки свого правління нещодавно здав Пуцу з боргом вже 18 млн грн.

«Відтак, кожному мислячому лучанину зрозуміла позиція Ігоря Поліщука, який, як пише Грицюк, «скоропостіжно» його звільнив і призначив людину з досвідом і заслуженою повагою колективу», - наголошують на сторінці ЛПЕ. Та додають, що сьогодні дві профспілки дійшли до спільного розуміння між собою і адміністрацією. І це лише третій день роботи нового керівника.

Нагадаємо, депутати Луцької міськради рекомендували звільнити попереднього керівника ЛПЕ Ігоря Грицюка за зловживання та численні претензії до роботи. Своєю чергою, Міністерство інфраструктури погодило це рішення.

«Це хіба остатній наш пост, де ми згадуємо Грицюка. Хіба що після обіцяного Ігорем Поліщуком повного і незалежного аудиту підприємства, ще почуємо про нього, бо несамовите бажання сильних світу цього залишити його на посаді (аж до київського міністра дістались його покровителі) і стан підприємства дає зрозуміти, що багато ще таємниць приховано на ЛПЕ, які мають бути оприлюднені. І ще, хай Ігор Грицюк не забуває, що заборгував підприємству майже 50 тисяч грн., які, звичайно, потрібно буде повернути, бо кошти підприємства – це кошти лучан», - додають наостанок у дописі представники ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 13 Липня 2017 13:42
И шо ему за это? А ниф*га.
лучанин Показати IP 13 Липня 2017 17:54
А коли і хто буде нести відповідальність за кошти громади. за понівечені та вбиті 42автобуси придбані для ДЕПО у2007 році.які вже шість років гниють на території підприємства?!
дед Показати IP 14 Липня 2017 13:21
поки наш суд \самий гумаянний в міре \ від буцигарні відкупиться \арукі в доброму пушку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus