USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На завершення ремонту неонатального корпусу в Луцьку треба майже 5 млн

13 Лютого 2022 22:37
У неонатальному відділенні Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства завершується ремонт. На останній етап ще потрібно майже 5 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії облради.

Як повідомив голова комісії Орест Маховський, до облради звернулася генеральна директорка Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства і дитинства Ірина Горавська з клопотанням виділити на монтаж системи лікувального газопостачання першого та третього поверхів неонатального центру 4,844 мільйона гривень.

«Попередні роки ми виділяли кошти на капітальні ремонтні роботи на цих поверхах. Вони вже здійснені, залишилась завершальна стадія – підвести до кожного місця лікувальне газопостачання, щоб його можна було здати в експлуатацію і приймати там діток», – пояснив він.

Читати ще: Ігор Палиця проінспектував ремонт неонатального корпусу в Луцьку

Члени комісії вирішили рекомендувати управлінню охорони здоров’я спільно з департаментом фінансів вивчити це питання і підготувати розпорядження про виділення коштів, щоб завершити роботи в неонатальному відділенні і здати його в експлуатацію

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus