USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На заводі «Мотор» – проти призначення директора «згори»

25 Вересня 2015 11:11
Трудовий колектив бюджетоутворюючого для Луцька підприємства не підтримує ідею призначення державним концерном «Укроборонпром» нового керівника заводу.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 вересня.

Депутати розглянули звернення до державного концерну «Укроборонпром» щодо заміщення вакантної посади директора ДП «Мотор».

Як пояснив директор департаменту економіки міськради Олександр Озінович, у період з 27 квітня по 17 липня відбувався конкурс на заміщення вакантної посади директора заводу. Серед претендентів було троє діючих представників керівного складу підприємства, але переможця досі не визначили, що призвело до складної ситуації та обурення у колективі.

«Укроборонпром» планує призначити на посаду свою людину, але трудовий колектив цієї позиції не підтримує і хоче, щоб керувала людина із керівного складу заводу.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що, оскільки підприємство є бюджетоутворюючим для міста, важливо, щоб воно працювало ефективно.

З його слів, менеджмент підприємства довів, що може втримати завод у складні часи, тож він пропонує призначити керівника зі штату чинних працівників підприємства. Посадовець пропонував рекомендувати призначити керівником ДП «Мотор» особу з числа працівників підприємства.

Так, колишній керівник підприємства Микола Матрунчик рекомендував на посаду головного інженера Сергія Чубинського, а працівники заводу лояльні до усіх учасників конкурсу.

Члени комісії підтримали звернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
до працівників Показати IP 25 Вересня 2015 11:27
боріться і не покладайте рук , бо загнуздають і не спитають як звати , ви ж не бидло якому мовна нав"язати когось а Ви Люди
Анонім до до працівників Показати IP 25 Вересня 2015 17:40
Дядя, за що боротися, за те, щоб в директорське крісло сів дядя Сірьожа, а не дядя Саша? Ну сяде дядя Сірьожа і що? Ставки піднімуть роботягам? А може дядя буде возити на службовому авто додому?
Анонім Показати IP 25 Вересня 2015 11:34
там все вирішуюють династії,знайомства і гроші - хочуть зберегти цю тенденцію і надалі
Анонім Показати IP 25 Вересня 2015 13:21
Ну да, зараз будуть писати листи, перекривати дороги, бастувати і мітингувати, бо начальству хочеться втриматись біля корита. Простому слюсарю чи бухгалтеру без різниці хто директор, а от всякі головні та старші, які близькі до керівництва можуть і вилетіти. От і бунтують народ. Чого на приватних підприємствах не бунтують? Бо власник дасть по шапці і вилетиш. А тут кожен хоче покерувати. Бачили вже на "Електротермометрії", як влада передається у спадок, і на спиртзаводі бачили, якперекривали дороги.
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 12:03
Якби зі сторони дійсно претендували на крісло директора досвідчені і чесні люди, то без питань. Але там в заявках ще гірші персонажі ніж наші.
експерт Показати IP 26 Вересня 2015 17:00
Чуб завод розкраде і розвалить швидше за будь якого чужого. Якраз роботяги проти нього. А от ті хто в штабі то бояться що перекриють доступ до кормушок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus