USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На згарищі храму у Камені-Каширському освятили паски

12 Квітня 2015 16:07
Особливою, сповненою протилежних відчуттів була цьогорічна Пасха для парафіян Свято-Іллінського храму, які декілька днів тому втратили у вогні свій древній храм.

З одного боку сум і жаль за древньою святинею наповнювали душі і серця, але всепереможна радість Воскресіння Христового давала наснагу не впадати у відчай і всім своїм єством славити Воскреслого Христа-Життєдавця, - йдеться на сайті Камінь-Каширське благочиння.

Рівно опівночі в актовому залі районного Будинку культури розпочалася Пасхальна відправа. Злагоджено співали 2 хори, поперемінно прославляючи Воскреслого Спасителя. Швидко пролетіли миті Великоднього Богослужіння, і ось богомольці Хресною ходою крокують на улюблене місце молитви, де зустрічають їх тисячі людей, які прийшли сюди за Пасхальним благословенням, тим самим засвідчуючи непохитну віру у Воскресіння свого храму.

Настоятель храму протоієрей Стефан прочитав молитви на благословення Великодніх приношень і разом зі священиком Владиславом освятили їх. Кожен присутній на Пасхальній молитві відчув, що в нашому сповненому різних скорбот і випробовувань земному житті не має нічого більшого ніж Пасхальна радість, яку дарує всім без винятку Воскреслий Христос, Який, віриться, і воскресить оновлений Свято-Іллінський храм!

Нагадаємо, у Камені-каширському 7 квітня згорів храм. Пожежу загасити не вдалося, але врятували ікони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
З святом! Показати IP 12 Квітня 2015 18:29
Христос Воскрес! Храм не рукотворний що у душах людських ніяка пожежа не знищить. З Великоднем брати і сестри.
лдя Показати IP 12 Квітня 2015 19:54
Воістину Воскерес! Божої благодаті всім і у всіх ділах!!!
Андрій Показати IP 12 Квітня 2015 20:05
Вкажіть розрахунковий рахунок, куди можна перерахувати кошти на відновлення храму.
Христо Воскрес! Показати IP 14 Квітня 2015 10:05
Виглядає якось моторошно це все...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus