USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У США пронеслася серія потужних торнадо, є загиблі

13 Квітня 2020 09:14
У штатах на південному сході США в неділю ввечері пронеслася серія потужних торнадо, в результаті яких сталися серйозні руйнування і загинули щонайменше шість осіб.

Про це пише Українська правда.

Перший удар стихії припав на Міссісіпі й Луїзіану. Значної шкоди завдано округам Ковінгтон, Сосо і Джонс. Зокрема в департаменті з надзвичайних ситуацій останнього кажуть, що точне число загиблих і поранених поки не встановлено. Стихія зруйнувала будинки і пошкодила автомобілі.

Станом на 21:30 за місцевим часом у Луїзіані й Міссісіпі було зафіксовано понад 25 торнадо, найсильніші з яких досягали швидкості 320 км/год.

Ще одне зафіксували у штаті Техас: смерч пронісся за 50 кілометрів від Остіна.

У Джорджії, Алабамі, Теннессі спостерігалася штормова погода.

Усього на неділю-понеділок метеорологи спрогнозували загрозу торнадо для 20 штатів на південному сході США, де проживають близько 95 млн осіб.

Місцева влада вирішила не закривати притулки, незважаючи на епідемію коронавірусу.

В укриттях встановлено антисептики і працюють радники, які нагадують людям про необхідність дотримуватися безпечної дистанції.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus