USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На зйомках відомого телешоу затримали «сваху», що одружувала українок з іноземцями за $200

11 Листопада 2021 16:12
В Україні викрили схему легалізації іноземців через фіктивні шлюби з українками. За шлюб жінки отримували по 200 доларів.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

Правоохоронці викрили учасників протиправної схеми, а учора, під час зйомок одного з відомих в Україні телепроєктів, затримали організаторку. Затримання відбулося під час отримання нею за незаконну махінацію 40 тисяч гривень, які вона одразу сховала собі під білизну.

Слідчо-оперативні дії проводили прикордонники оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» спільно з слідчим Печерського Управління поліції за процесуального керівництва Печерської Окружної прокуратури м. Києва. Вони проходили в рамках кримінального провадження за ч.2 ст.332 КК.

Слідство встановило, що жінка 1969 року народження разом зі спільниками організувала злочинну схему незаконного переправлення іноземців через державний кордон України. Учасники схеми пропонували фіктивні шлюби іноземцям, які мали намір потрапити в Україну, але не мали на те законних підстав. Кожен учасник схеми отримував свою частку нелегального заробітку, при цьому жінка, яка виступала фіктивною дружиною, мала отримати – 200 доларів США, а спільник, який шукав потенційних дружин – 50 доларів.

Наразі організаторку схеми поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Найближчим часом суд має обрати їй запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Руслан Показати IP 11 Листопада 2021 18:54
Поясніть мені, що тут незаконного? Жінок ніхто не заставляв. Чоловіки самі платили. Шось нічого не зрозуміло. Хіба чоловіки незаконно перетинали кордон України.
Андрій Показати IP 12 Листопада 2021 14:17
А яким боком тут стаття 332-2 /Незаконне перетинання державного кордону України/? Максимум - незадекларовані прибутки...
Микола Показати IP 14 Листопада 2021 13:00
Та в нашій країни ідуть цілі телешоу і ніхто не дивиться і не бачать та не бажають бачити , а можливо більші суми ходять , а тут влізли невідомі і збивають заробіток.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus