USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На автозаправках Луцька стоятимуть Діди Морози зі Снігурками

18 Листопада 2009 16:51
У міськвиконкомі керівникам організацій, підприємств та установ дали місяць часу на те, щоб святково прикрасити усі фасади адміністративних приміщень, вітрин, магазинів, барів, кафе, кіосків та прилеглі території. Про це 18 листопада повідомляють «Волинські новини».
Як наголосив головний художник Ярослав Матвіїв на нараді щодо оформлення закладів міста до новорічних та різдвяних свят, допомогу у розробці оригінальних ескізів для святкового оформлення готовий надати департамент архітектури та містобудування - пише сайт Луцької міської ради.
За словами заступника міського голови, начальника відділу екології Бориса Сороки, цього року контроль над самовільною вирубкою ялинок задля продажу на місцевих ринках посилиться. Чітко визначать місця для торгівлі. За кожну самовільно зрізану ялинку передбачений штраф у розмірі від 460 до 4480 гривень. Ялинки та дерева поблизу закладів торгівлі та бізнес-структур прикрасять гірляндами.
Борис Сорока також зазначив, що вивіски слід облаштувати з використанням неонового освітлення. На всіх автозаправних станціях у міськвиконкомі пропонують встановити фігури Діда Мороза та Снігурки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Vetal Показати IP 18 Листопада 2009 16:58
Свято наближається!!! Ех аж мандаринами запахло як новину прочитав. Неподобається тільки те що багато магазинчиків ці прикраси протягом року і не знімають)))
Микола Жовтень Показати IP 18 Листопада 2009 19:17
якби ж то Діди Морози... Понаставляють буржуйських санта клаусів....
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 20:48
Аж хочеться щоб швидше Новий рік...Як я люблю цю святкову метушню. Аби тільки власники усіх тогових закладів сумлінно підійшли до цієї справи і зробили наше місто гарнішим хоча б на період новорічних свят.
Юка Показати IP 18 Листопада 2009 22:20
шкода, що не кожне підприємство може "розкошелитися" на придбання гарної святкової ілюмінації (а не китайського барахла), хоча якщо тільки центром прогулятися у святкові дні - вже тепло на душі стане
seal Показати IP 18 Листопада 2009 23:09
to Микола Жовтень. А Діди Морози, що хіба наші? Помоєму, у нас споконвіків був Святий Миколай! І, в принципі, не обов'язково наставляти якісь фігурки. Можна ж просто прикрасити гірляндами ялинку, чи будь-яке інше деревце поблизу. І затрат мінімум, і око радує!
alex Показати IP 19 Листопада 2009 07:47
Дід Мороз народився у Вологодській області в місті Великий Устюг. Але він не тільки російський, він східнослов"янський символ Нового року. А Св"ятий Миколай - це само собою.
seal Показати IP 19 Листопада 2009 09:50
to alex. Скоріше совєцький, ніж східнослов'янський.
Куратор Показати IP 19 Листопада 2009 11:31
До речі, 18.11 в Росії відзначають офіційний день народження Діда Мороза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus