USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На будівництві перинатального центру в Луцьку – застій

7 Листопада 2008 14:55
Пріоритетними об’єктами для фінансування волинська влада вважає лікувальні заклади-довгобуди. Про це розповів у коментарі голова постійної комісії облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства Дмитро Дремух, – повідомляє 7 листопада репортер «Волинських Новин».
Під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань здоров’я людини, охорони материнства і дитинства головлікар амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Буцин Старовижівського району Лариса Мазурик виступила із проханням виділити у наступному році 600 тисяч гривень.
За її словами, вони потрібні для проведення опалення та наведення благоустрою лікувального закладу. Як вона зазначила, минулого року на це було потрібно 1,3 мільйона, але завдяки спонсорським надходженням та фінансуванню з районного бюджету наразі для цьогоне вистачає 800 тисяч гривень.
Комісія пообіцяла прийняти звернення лікаря до уваги. Однак Дмитро Дремух по закінченню засідання сказав, що першочергово будуть думати про завершення довгобудів. Одним із них є центральна Ківерцівська поліклініка, роботи над якою тривають ще з 1991року. Таким чином комісія прийняла рішення на виділення поліклініці 700 тисяч гривень.
Також голова комісії розповів, що через два-три роки у Луцьку буде завершено будівництво перинатального центру. «Це поліпшить стан допомоги вагітним та малим діткам», - пояснив пан Дремух. Однак наразі його будівництво переживає застій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus