USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На день народження до «ВН» завітало багато друзів. ФОТО. ВІДЕО

7 Серпня 2009 14:44
6 червня стало рекордним днем у житті інтернет-видання «Волинські Новини» за кількістю озвучених побажань на адресу його редакції. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
На святкування річниці інтернет-видання «Волинські Новини» прибули чимало гостей, серед яких були представники місцевих ЗМІ, міської та обласної влади, керівники різних установ та інші шановані краяни.
 
Перший тост з нагоди річниці оголосила головний редактор «Волинських Новин» Ольга Булковська.
 
«Дякую вам усім, хто причетний до творіння сайту «Волинські Новини», і я пишаюся тим, що маю честь очолювати це видання. Дякую абсолютно всім тут присутнім людям, тому, що у «Волинських Новинах» є частина кожного з вас, адже ми питали, а ви відповідали, ми писали, а ви або читали, або допомагали творити це Інтернет-видання», – висловила вона слова подяки. А також побажала редакційному колективу хороших новин, вдячних читачів, здоров’я та наснаги творити «Волинські Новини».
 
Привітання продовжив прес-секретар Волинської єпархії УПЦ Київського Патріархату, протоієрей Віталій Собко: «Щоб добра новина, благовістя, були синонімами «Волинських Новин»… Щоб люди, читаючи все, що виходить з-під вашого пера, точніше кажучи, клавіатури, ставали кращими, мудрішими і хотілося жити і творити у нашому краю».
 
Прес-секретар Волинської єпархії УПЦ, протоієрей Валентин Марчук передав вітання митрополита Луцького і Волинського Ніфонта: «Він зичить усьому вашому колективу бадьорого настрою, щастя духовного і тілесного».
 
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк у зв’язку із віком видання (один рік – саме стільки виповнилося «Волинським Новинами», – ред.) жартома назвав його дитиною-вундеркіндом, «яка тільки як народилася почала говорити, і не тільки говорити, а ще й щось писати».
 
«Я щиро від душі вітаю весь колектив, бажаю усім здоров’я, творчого натхнення. Так тримати!» – додав Микола Романюк.
 
«Я б хотів, щоб інтернет-видання «Волинські Новини» сьогодні розширювало вдячну аудиторію читачів, які шанують, поважають і цінять за істину, за справедливість, за чесність, за неупереджене висвітлення тих чи інших подій», - висловив свої побажання голова Волинської обласної ради, очільник облосередку ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк.
 
Луцький міський голова Богдан Шиба акцентував увагу на тому, скільки надій і сподівань пов’язано із однорічною дитиною. Тому він побажав «ВН» лишатись такими чистими та сповненими надії.
 
Привітати журналістів «Волинських Новин» із річницею видання зі щирими побажаннями та святковими подарунками прийшли чимало друзів нашого ВЕБ-ресурсу: нардеп Євген Кирильчук, заступник начальника УМВС в області Василь Куць, головний державний санітарний лікар краю Наталія Янко, начальник обласної Держекоінспекції Олег Кіндер, командир Луцького прикордонного загону Олександр Рибак, радник голови Апеляційного суду Волині Оксана Підгайна.
 
Луцький муніципалітет, окрім міського голови Богдана Шиби, представляла ціла делегація: секретар міськради Анатолій Бірюков, заступники градоначальника Микола Іванюк і Петро Гоцалюк, директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко і директор департаменту культури та збереження історичної спадщини Сергій Годлевський. Також приїхав із Ковеля заступник міського голови Ігор Прокопів.
 
Приємно, що на урочистість завітали і колеги: головний редактор часопису «Сім’я і дім» Іван Корсак, головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк, головний редактор радіо «Луцьк» Наталка Войтович, головний редактор газети «Луцький замок» Віктор Трофимчук, відповідальний секретар газети «Волинь нова» Олександр Згоранець та багато інших. На гостину із вітаннями прийшли керівники прес-служб УСБУ в області, Державної податкової адміністрації, Волинського облуправління лісового та мисливського господарства.
 
Серед гостей були й представники політичних структур – очільник регіонального осередку «Фронту Змін» Олександр Пиза, заступник голови волинського відділення Партії регіонів Олександр Курилюк, голова облорганізації ВО «Свобода» Анатолій Вітів, керманич луцького осередку ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт.
 
Крім хороших слів та побажань, колектив «ВН» отримав чимало квітів та подарунків: ікони, книги, аудіо-диски. Наприклад, Луцький міський голова Богдан Шиба подарував редакції ноутбук.
 
По завершенню привітань гостей пригостили святковим тортом. Цікаво, що його виготовили вигляді стартової сторінки інтернет-видання «Волинські Новини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімка Показати IP 7 Серпня 2009 17:53
а шиба то так дзирить на тортик і на випивку..)))) на шару ...))
Анонім Показати IP 10 Серпня 2009 16:11
Там, мабуть усі так дивилися... Але ж тут пише, що дехто приходив з подарунками, то значить не всі на шару хавали....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus