USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ДКП «Молодість» знову висить «SOS». ФОТО

23 Липня 2009 19:01
На приміщенні ДКП «Молодість» знову красуються «антимуніципалітетний» плакат, – 23 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Вочевидь, протистояння між Луцьким міським головою Богданом Шибою та депутатом міськради, керівником комунального підприємства «Молодість» Світланою Мамосюк триває. Принаймні про це свідчить плакат, який висить на приміщенні, де розташовується ДКП.

Нагадаємо, що 21 липня муніципали спробували зняти шмат тканини із «антимуніципалітетним» написом. Однак, стверджують очевидці, драбина виявилася закороткою, тому вдалося «обчикрижити» лише нижній край, яким плакат кріпився до приміщення комунального підприємства.
А почалася це відкрите протистояння 16 липня під час засідання виконкому Луцький міський голова Богдан Шиба зазначив, що має намір звільнити із посади директора ДКП «Молодість» депутата міськради від БЮТ Світлану Мамосюк.
Натомість наступного під час позачергової сесії Луцької міськради пані Мамосюк звинуватила луцьких високопосадовців у спробі «прихватизації» комунального майна, яке перебуває на балансі державно-комунального підприємства.
Окрім того, вона обіцяє оскаржувати звільнення із займаної посади в суді.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus