USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На дитячому святі у Луцьку навчали берегти ресурси Землі. ФОТО

14 Серпня 2013 18:00
Для наймолодших лучан та їхніх батьків організували свято, на якому навчали берегти навколишнє середовище змалку. Свято мало й неабияку назву - «Світ природи любові просить».

Корисний та разом з тим розважальний захід влаштували 12 серпня представники «Батьківщини Молодої» спільно із працівниками Центральної бібліотеки, - повідомили у прес-службі громадської організації.

Дітки мали змогу зобразити на асфальті й папері втілення природи, а також взяти участь у фотоконкурсі. Сам же захід, кажуть, відіграв неабияку роль, тому що закликав дітей берегти природу. Захід розпочався зі вступного слова заступника директора по роботі з дітьми Луцької централізованої бібліотечної системи Ніни Бончарової.

Учасники свята зачитували вірші присвячені природі, малювали кольоровою крейдою на асфальті, створювали шедеври на папері, брали участь у вікторині та розгадували загадки, долучилися до конкурсів та рухливих розваг та переглядали бібліотечні книги. Ще дітки створили макет «Вулиці своєї мрії!».

Під вікнами бібліотеки вивісили роботи подані на фотовиставку «Про пухнастих і колючих, про летючих і повзучих».

Наприкінці заходу визначили переможців серед учасників фотовиставки, малюнків на папері та асфальті; їх нагородили пеналами, розмальовками та речами для шкільного навчання. Серед конкурсів діткам запам’яталося плетіння косички на швидкість і перегони між двома командами, де визначали рівень знання овочів.

Опісля дітей запросили до самої бібліотеки, щоб переглянути мультфільм «Валлі», який закликає берегти ресурси Землі. Протягом усього заходу на окремому столі стояла скринька для благодійних внесків, які допомогли б тваринкам нашого місцевого зоопарку.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus