USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Фестиваль православних ЗМІ поїдуть «Дзвони Волині»

30 Вересня 2009 09:34
Перший в історії Української Православної Церкви фестиваль православних ЗМІ пройде з 9 по 12 жовтня у Києві в рамках VII Міжнародного фестивалю «Покров». Про це 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
З благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира організовує захід Синодальний інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, голова відділу – прес-секретар Предстоятеля УПЦ протоієрей Георгій Коваленко. Інформаційні партнери фестивалю – офіційний сайт УПЦ, «Церковна православна газета», Інтернет-портал «Православіє в Україні», телеканал «Глас».
У рамках фестивалю заплановано роботу круглого столу на тему: «Слово про Церкву в сучасному світі: християнські принципи журналістики», фестиваль-презентацію регіональних православних інформаційно-просвітницьких проектів, засідання клубу головних редакторів, виставку православних ЗМІ, знайомство з роботою телеканалу «Глас» та прес-офісу УПЦ. А за результатами голосування учасників буде відзначено найкращі друковані, аудіо-, теле- та Інтернет-проекти Української Православної Церкви.
До участі в роботі запрошуються офіційні представники єпархій Української Православної Церкви, відповідальні за роботу єпархіальних ЗМІ, а також православні журналісти, які співпрацюють із церковними мас-медіа, ведуть власні інформаційні проекти чи пишуть на церковну тематику.
Як повідомили у прес-службі Волинської єпархії (УПЦ МП), з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта участь у Фестивалі візьме участь керівник інформаційного відділу та прес-служби єпархії протоієрей Валентин Марчук. На Фестивалі будуть представлені медіапроекти Волинської єпархії: тележурнал  «Дзвони Волині», телепрограма «Благодатна купель», радіопрограма «Православне слово», радіопрограма «Духовні орієнтири», газета «Дзвони Волині», офіційний сайт єпархії http://orthodox.lutsk.ua/.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus