USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Горохівщині затримано донецьких із дев’ятьма кілограмами наркосировини

6 Серпня 2008 10:20
Співробітники служб карного розшуку та боротьби з незаконним обігом наркотиків Горохівського райвідділу УМВС України у Волинській області затримали в лісовому масиві біля села Квасів жителів міста Донецька Владислава А., Олега З. та Олександра М. відповідно 1969, 1978 і 1980 років народження. При огляді їхнього джипа марки «УАЗ Патріот», яким кермував Олександр, виявлено і вилучено 9 кілограмів 200 грамів речовини рослинного походження, що є перемеленою маковою соломкою, - повідомив 6 cерпня «Волинським Новинам» журналіст Олександр Некрот.
Окрім того, в маленькому наметовому таборі, який донецькі розбили у волинському лісі, працівники міліції знайшли устаткування для виготовлення наркотичних засобів – газовий балон та газові плити, ємності для води, посуд зі слідами екстраційного опію.
Як повідомив виконувач обов’язків начальника Горохівського РВ УМВС підполковник міліції Василь Шинкарик, до групи любителів наркоти входило загалом п’ятеро мешканців міста Донецька. Це підтверджують фотографії, які самі ж підозрювані й робили за допомогою мобільних телефонів. Громадяни, очевидно, приїхали на Волинь зі Львівщини; варто зауважити, що в них, серед інших речей, виявлено мапи Західної України та Житомирщини.
Донеччани потай зрізали мак на присадибних ділянках і переробляли, маючи намір згодом вивезти на Схід України. Для власного споживання, як запевняють, чи все-таки з метою збуту – встановить слідство, а наразі громадяни затримані за зберігання наркотичних речовин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus