USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На інвестиційні проекти Волинь отримає 10 мільйонів?

22 Січня 2009 08:55
Цього року Волинь на капітальні видатки отримає від Києва у кілька разів менше, ніж торік. Якщо у 2008-му це було 22 мільйони гривень, то цьогоріч - лише 4-5 мільйонів. Про це під час візиту до Нововолинська розповів нардеп із фракції БЮТ Віктор Олійник, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Віктора Олійника, у Стабілізаційному фонді державного бюджету на інвестиційні проекти соціально-економічного розвитку регіонів передбачено 1,5 мільярда гривень.
Перший заступник мера Нововолинська Юрій Єлева пожартував: якщо кошти Стабілізаційного фонду розподілити між населеними пунктами пропорційно до кількості населення, то Нововолинськ мусив би отримати 22 мільйони гривень.
Щоправда, у коментарі «ВН» Віктор Олійник припустив, що із цих півтора мільярда гривень, передбачених у Стабфонді на інвестиційні проекти соціально-економічного розвитку регіонів, на Волинь спрямують близько 10 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus