USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На хабарі «погорів» головний лікар облцентру здоров’я. ОНОВЛЕНО

11 Червня 2009 10:12
На Волині правохоронці викрили головного лікаря центру здоров\'я обласної державної адміністрації. Про це 11 червня повідомляють «Волинські Новини».
Як встановили правохоронці, медик вимагав та отримував хабарі від суб’єктів підприємницької діяльності за сприяння їм у підготовці документації, необхідної для отримання ліцензії для зайняття відповідною діяльністю та за непроведення подальших перевірок щодо дотримання ліцензійних умов.
Наразі задокументовано 10 фактів отримання ним хабарів загальним обсягом понад 10 тисяч гривень. Окрім того, у службовому кабінеті лікаря було виявлено та вилучено понад 30 тисяч гривень
\"ВН\" уже повідомляли, що працівники ДСБЕЗ викрили головлікаря, який начебто брав хабарі.
Прокуратура міста Луцька порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара), – інформує сайт МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus