USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На клуб Cherry знову скаржаться

14 Червня 2011 09:42
Лучани часто скаржаться мерії на порушення громадського порядку – особливе невдоволення мешканців обласного центру Волині викликає надто гучне звучання музики у торговельно-розважальних закладах.

Про це під час оперативної наради у Луцькій міській раді у вівторок, 14 червня, доповіла начальник відділу звернень громадян Лариса Карп’як.

Чиновниця розповіла, що з 705 звернень, які надійшли в групу оперативного реагування «15-80» з 24 травня по 10 червня, чимало скарг стосувалось порушення громадського спокою.

За словами Карп’як, лучанам не подобається гучне звучання музики у торгово-розважальних закладах міста, що межують із житловими будинками.

Такі скарги надійшли від мешканців вулиць Конякіна, Загородньої, Кривого Валу та проспекту Молоді.

Окремі скарги, каже начальник відділу звернень, стосувались роботи ресторану «Каштан» на вулиці Теремнівській та нічного клубу Cherry.

Нагадаємо, ще 17 лютого виконком міської ради обмежив роботу нічного клубу Cherry - до 22:00. Причиною стали численні скарги мешканців сусідніх будинків на безлад і гучну музику

У службу «15-80» надходили скарги і щодо функціонування пивних наметів, розміщених на проспектах Соборності та Відродження.

Невдоволення у лучан викликають і богослужіння у церкві «Фіміам» у районі підшипникового заводу. Карп’як розповіла, що місцеві мешканці скаржаться на надто гучний звук, який лунає з церкви.

А міський голова Луцька Микола Романюк зауважив, що варто навести лад і з салютами, які часто лунають пізно ввечері – після 23 години.

«Треба подумати як вирішити це питання. Треба повідомити власників барів, ресторанів. Треба притягувати ї до відповідальності за те, що вони собі це дозволяють. Люди хочуть відпочивати, а в 12 ночі салюти лунають», – зазначив мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
NoGood Показати IP 14 Червня 2011 13:59
А я люблю на салюти з вікна подивитись!
666 Показати IP 14 Червня 2011 15:41
хай краще закриють той фіміам, бо він кумарить не тільки мене з своїми співами і так дальше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus