USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Кордоні 835 підписали Крилівську Декларацію Добросусідства. ФОТО. ВІДЕО

30 Серпня 2009 16:34
Маленький місток на річці Буг між селами Кречів та Крилів став першим кроком на шляху до подолання кордонів між Польщею та Україною. Саме на ньому в рамках святкування Днів Добросусідства відбулась зустріч представників влади обох країн. Про це 30 серпня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За ініціативи громадських організацій Волині поважні гості святкування Днів Добросусідства із України, Польщі, Швеції та Нідерландів зібрались разом на Кордоні 835 аби обговорити шляхи подолання бар’єру між Європою та Україною. Кожен виступаючий висловив свої побажання щодо налагодження тіснішої співпраці нашої країни із ЄС. А зустріч їхня зустріч у цей день, переконані учасники, є першим кроком у подоланні візового режиму.
 
Таким чином після форуму відбулась зустріч представників Польщі та України на невеличкому містку, який з’єднує села Кречів і Крилів. Тут тимчасово організували прикордонний пункт, таким чином українці могли потрапити у сусідню країну та навпаки, щоправда лише за наявності візи у закордонному паспорті.
 
Після цього відбувся круглий стіл на тему «Східне партнерство: актуальний стан, труднощі та перспективи». По його закінченні його учасники підписали Крилівську Декларацію Добросусідства, яка є так званим зверненням «із закликом про посилення українсько-польської співпраці, яка повинна сприяти побудові відкритого громадянського суспільства по обидві сторони кордону».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus