USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Київський майдан Луцька в Волиньради немає коштів

6 Серпня 2008 17:23

Будівництво Київського майдану відбувається за чесне слово голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка. Про це губернатор розповів у коментарі 6 серпня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Жахливий стан території під Волинською ОДА спостерігається вже такий довгий час через нестачу коштів. Як сказав пан Романюк, що його дійсно давно можна було облаштувати, але немає можливості для належного фінансування. «Поки що будівельники роблять цей майдан під моє чесне слово», – поділився секретом із луцькими журналістами волинський губернатор.
 
Також Микола Романюк додав: «Мені дістався Київський майдан без жодної плити. А тепер я мушу його зробити». За словами губернатора, до зими планується просунути будівельні роботи до фонтану. Що ж до водограю біля ОДА, то, за проектом, його площу дещо зменшать, залишать тільки середину. «Шкода, щоб фонтан зник. Все ж таки він також є якоюсь окрасою міста», – озвучив свою думку губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus