USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На луцькій фотовиставці презентували знахідки прекрасного Волинського краю. ФОТО

11 Червня 2009 13:20
Результатом придбання цифрового фотоапарату стала особиста фотовиставка Олега Шеремети «У пошуках прекрасного», відкриття якої відбулося 10 червня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Виставка «У пошуках прекрасного» присвячена відзначенню Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища. Більш ніж півсотні фотографій розповідають відвідувачам експозиції про природу, тварин, небо Волинського краю, а також будівлі міста Луцька.
 
Матеріали для виставки студент першого курсу математичного факультету розпочав збирати з минулого року. Захоплення фотографією в Олега Шеремети розпочалося ще у дитячі роки. Проте реалізовувати його на практиці розпочав у 2008 році, придбавши цифровий фотоапарат.
 
Виставка відбулася за підтримки Волинської Асоціації колекціонерів «Паритет». «Хіба ж я міг відмовити пориву юнака зробити щось прекрасне?» – пояснює голова асоціації Анатолій Сєрков. Також він розповів про подальші плани щодо найближчих у часі виставок, організатором яких виступить «Паритет».
 
Отож, у п’ятницю, 12 червня, відбудеться виставка автографів одного дня. На ній відвідувачі зможуть побачити «автографи двох політиків, ім’я яких найбільше згадується останнім часом в українських ЗМІ». Цими політиками є Прем’єр-Міністр України Юлія Тимошенко та лідер Партії регіонів Віктор Янукович. Окрім підписів, також розмістять різні пікантні фотографії цих діячів.
 
На наступній виставці лучанам презентують гральні карти як новий вид колекціонування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus