USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Любомльщині гаряче харчування мають 96% школярів

17 Грудня 2008 10:31
Різними формами гарячого харчування на Любомльщині охоплено 5058 учнів, що становить майже 96 відсотків від загальної кількості. Наступного року в районі мають намір збільшити видатки на ці потреби. Відповідне рішення 16 грудня прийняла постійна комісія районної ради з питань освіти, духовності, фізичної культур, молоді та спорту, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Ймовірно, сесія райради, яка відбудеться 18 грудня, теж прийме позитивне рішення з цього питання. «З огляду на погіршення стану здоров’я дітей особливої гостроти набуває проблема забезпечення їх калорійним гарячим харчуванням», – розповіла юрисконсульт районного відділу освіти Любов Машевська.
 
За її словами, гаряче харчування організоване в усіх 44 школах району. Різними його формами охоплено 5058 учнів, що становить майже 96 відсотків від загальної кількості. Всі 1957 учнів початкових класів також безплатно харчуються. Крім того, як запевнила пані Машевська, безкоштовне харчування отримують 36 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 383 дитини із малозабезпечених сімей. На це виділено майже 850 тисяч гривень.
 
Але в організації гарячого харчування, наголосила вона, є і свої проблеми. У зв’язку з подорожчанням продуктів харчування норми видачі основних продуктів не виконуються. Потребує також урізноманітнення меню, проблемним є дієтичне харчування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus