USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Любомльщині розглядали стан правоохоронної роботи в районі

29 Жовтня 2008 15:49
Голова районної державної адміністрації Василь Веремчук брав участь в роботі розширеної координаційної ради працівників правоохоронних органів. Про це 29 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, учасники заслухали інформацію Любомльського міжрайонного прокурора Володимира Лебедюка щодо стану правоохоронної роботи в районі. Зі своїми поясненням, зауваженнями, пропозиціями з цього приводу виступили: перший заступник прокурора області Володимир Веселуха, начальний райвідділу міліції Микола Дубій, його перший заступник Микола Троць, начальник ВДСБЕЗ Василь Кондратюк, начальник відділення ДІМ Юрій Пех, начальник Ягодинської митниці Василь Шайда та інші.
В ході роботи було обговорено план спільних дій відповідних служб краю по протидії та профілактиці злочинності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus