USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Любомльщині слухали Програму розвитку малого підприємництва в районі

29 Жовтня 2008 10:46
Відбулися громадські слухання по Програмі розвитку малого підприємництва в Любомльському районі на 2009-2010 роки. Про це 28 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Любомльської РДА, запрошені на захід представники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, які видають дозволи на той чи інший вид діяльності, підприємницьких структур заслухали інформацію начальника управління економіки Ярослава Панасюка, котрий коротко проаналізував основні положення проекту Програми.
Також було заслухано аналіз основних положень регуляторного акту «Про затвердження положення про адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб’єктами господарювання та територіальним органом спеціально уповноваженого органу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності і Порядку взаємодії представників місцевих дозвільних органів, які здійснюють прийом суб‘єктів господарювання в одному приміщенні».
Цю інформацію озвучила начальник юридичного відділу РДА Людмила Ганайлюк. По обох питаннях учасники висловили свої пропозиції та зауваження. Вів слухання та підбив підсумки голова райдержадміністрації Василь Веремчук. В їх роботі брав участь голова районної ради Валерій Фурманюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus